Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Vlad Filat a fost dus de la Penitenciarul 13 la CNA

© Sputnik / Vladimir PolusatovVlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат
Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Politicianul Vlad Filat se va afla o perioadă în custodia CNA, până când dosarul în care este învinuit va fi transmis în judecată.

CHIŞINĂU, 18 dec – Sputnik. Vlad Filat a fost adus din nou la izolatorul CNA. Această informaţie a fost confirmată pentru Sputnik de şefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Acesta ar urma să stea în izolatorul de anchetă al CNA până când dosarul în care este învinuit va fi transmis în judecată.

Igor Popa, avocat - Sputnik Moldova
Politică
Popa: Filat stă într-o puşcărie din veacul lui Kotovski

„Învinuitul Vlad Filat a fost mutat în izolatorul CNA pentru că procurorii, la începutul acestei săptămâni, i-au înaintat în mod oficial învinuirea şi acum lucrează cu el pe primul dosar”, a menţionat Maria Vieru.

Sursa a subliniat că dosarul urmează a fi trimis în judecată.

„Din motive ce ţin de facilitarea audierilor, el a fost mutat în izolatorul CNA”, a precizat Maria Vieru.

Anterior procurorul Adriana Beţişor a declarat că în curând părţile vizate în acest dosar vor fi informate despre faptul că ancheta a fost finalizată, iar materialele cauzei vor fi transmise în judecată.

Fluxul de știri
0