Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Leancă detestă "moda" desemnării sale zilnice la funcţia de premier

© Sputnik / Miroslav RotariIurie Leancă
Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PPEM, Iurie Leancă, a cerut în mod repetat să nu se mai speculeze că dânsul ar fi unul dintre candidaţi la funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova.

CHIŞINĂU, 18 dec – Sputnik. A devenit deja o modă ca în fiecare zi un cetăţean sau un politician să îl desemneze drept candidat la funcţia de premier pe Iurie Leancă, susţine politicianul.

Acesta a amintit joi că i-a cer lui Dumitru Diacov, dar şi tuturor susţinătorilor săi să se abţină de la asemenea propuneri.

Iurie Leancă Юрие Лянкэ - Sputnik Moldova
Politică
Leancă l-a rugat pe Diacov să nu-i folosească numele în anumite speculaţii

„Aceste declaraţii, propuneri, gesturi sub nicio formă nu au ca obiectiv să contribuie la depăşirea crizei, la soluţionarea veritabilă a problemei şi nici să mişte situaţia înainte, ci dimpotrivă complică situaţia”, a declarat Leancă.

„Din punctul meu de vedere atâta timp cât nu există majoritate parlamentară şi o candidatură agreată de această majoritate, e inutil să ne lansăm în aşa exerciţii. Uitaţi-vă unde a ajuns Republica Moldova din cauza acestor aranjamente şi scenarii”, a mai declarat Leancă.

Fluxul de știri
0