Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin despre soarta lui Assad: Kerry a primit un semnal clar despre poziţia FR

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaОдиннадцатая ежегодная большая пресс-конференция президента России Владимира Путина
Одиннадцатая ежегодная большая пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doar poporul sirian poate decide cine îl va conduce şi în baza a căror standarde, a declarat preşedintele FR în cadrul conferinţei sale de presă anuale.

CHIŞINĂU, 17 dec — Sputnic. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat că a discutat cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, despre soarta preşedintelui sirian Bashar al-Assad, iar poziţia Rusiei în acest aspect rămâne neschimbată.

„Am abordat această chestiune cu Kerry, iar poziţia noastră rămâne neschimbată. Ea este una principială. Noi considerăm că doar poporul sirian este în drept să decidă cine trebuie să-l conducă, în baza căror standarde şi reguli", a declarat Putin la conferinţa sa anuală de joi.

Marţi, la Moscova a avut loc o întrevedere a preşedintele rus Vladimir Putin şi ministrului de Externe al FR, Serghei Lavrov, cu secreterul de stat al SUA John Kerry, care a durat mai bine de trei ore, în loc de o oră planificată iniţial.

Fluxul de știri
0