Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Economiei le-a prezentat deputaţilor documente secrete

© Sputnik / Мирослав Ротарьминистерство экономики ministerul economiei
министерство экономики ministerul economiei - Sputnik Moldova
Abonare
Informaţia care a fost prezentată deputaţilor miercuri la Comisia parlamentară economie, buget şi finanţe are parafa „secret”. Despre aceasta a informat presa şeful comisiei, Ştefan Creangă.

CHIŞINĂU, 16 dec – Sputnik. La şedinţa secretă de miercuri a Comisiei economie, buget şi finanţe, la care a luat parte şi conducerea Ministerului Economiei, deputaţilor le-au fost prezentate informaţii strict secrete, a declarat preşedintele acestei comisii parlamentare, Ştefan Creangă.

Stephane Bride, Стефан Бриде - Sputnik Moldova
Moldova ar putea reduce cu 50 la sută importurile de gaze naturale

„Această discuţie cu cei de la Ministerul Economiei a fost necesară. Însă informaţia care a fost prezentată la şedinţă este cu parafa „secret”. Nu o putem face publică. Dar este important faptul că în cadrul discuţiilor am ajuns la concluzia că Moldova va fi asigurată cu gaze naturale şi că nu este cazul să ne aşteptăm la deconectări”, a subliniat deputatul.

Anterior viceministrul în exerciţiu al Economiei, Valeriu Triboi, a declarat pentru presă că contractul privind livrarea gazelor ruseşti în Moldova expiră la 31 decembrie, însă acesta urmează să fie prelungit pentru anul 2016.

Fluxul de știri
0