Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tată și-a acoperit până în pragul morții fiul cu înclinaţii sadice

© Sputnik / Евгений ПанасенкоКапельница
Капельница - Sputnik Moldova
Abonare
Un pensionar din raionul Criuleni, care era maltratat în permanenţă de propriul fiu, îl ierta de fiecare dată și nu spunea nimănui despre ceea ce i se întâmplă.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Un bătrân de 70 de ani din satul Dușca, raionul Criuleni a încercat să-l scape de închisoare pe fiul alcoolic care îl bătea cu cruzime. El nu a declarat nici o dată la poliție că era supus unor execuții permanente.

Domestic violence - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Puşcărie pe viaţă pentru criminalul care au omorât o fetiţă din raionul Drochia

În urma ultimei maltratări care s-a produs în luna februarie, medicii l-au diagnosticat pe bătrân cu traumă cranio-cerebrală, fracturi ale coastelor, nasului şi maxilarului inferior, traumă închisă a toracelui și altele.

Medicii au comunicat organelor de drept despre această situaţie. În cele din urmă, ancheta a scos la iveală întregul adevăr despre tiranul casei.

La scurt timp după externarea din spital, bătrânul a decedat. Dosarul penal însă era deja pus pe rol și răufăcătorul în vârstă de 45 de ani a fost condamnat la doi ani privațiune de libertate. Potrivit Procuraturii Generale a Moldovei, inculpatul așa și nu și-a recunoscut vina.

Fluxul de știri
0