Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ghinion dis de dimineaţă

© Sputnik / Rodion Procaaccident
accident - Sputnik Moldova
Abonare
Două mijloace de transport s-au ciocnit la o intersecţie din Chişinău. Valoarea pagubei materiale încă urmează să fie stabilită.

CHIŞINĂU, 16 dec – Sputnik. Miercuri dimineaţa în Chişinău un autoturism de model KIA s-a tamponat cu un microbuz de pe ruta 184. Potrivit poliţiei, nicio persoană nu a avut de suferit.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Doina şi Vasile Badiu.

accident авария - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Peste 120 de persoane au murit anul acesta în accidentele rutiere

Potrivit informaţiilor preliminare conducătorul autoturismului, care a intrat în intersecţie de pe strada Doina nu ar fi cedat trecerea microbuzului de rută, care circula pe strada Vasile Badiu.

Oamenii legii investighează cazul şi urmează să stabilească valoarea pagubei materiale. Cu această ocazie reprezentanţii poliţiei au reiterat, prin intermediul presei, îndemnul către şoferi, ca aceştia să fie precauţi la volan, să respecte regulile de circulaţie şi să fie atenţi la indicatoare, semafoare, marcaje şi alte mijloace de reglementare a circulaţiei rutiere.

 

Fluxul de știri
0