Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce Mihai Ghimpu a rămas fără cuvinte după negocierile de luni

© Sputnik / Sputnik MoldovaMihai Ghimpu, preşedintele PL
Mihai Ghimpu, preşedintele PL - Sputnik Moldova
Abonare
Faptul că liberal-democraţii au cerut lucruri care, în opinia lui Mihai Ghimpu, reprezintă altceva decât au declarat ei până adineaori, l-a şocat pe liderul liberalilor moldoveni.

CHIŞINĂU, 14 dec – Sputnik. Liderul PL, Mihai Ghimpu, aproape că nu a făcut declaraţii după negocierile de luni la care au participat reprezentanţii PDM, PLDM, PL şi cei ai „Grupului Leancă”. Liderul liberalilor a fost şocat de faptul că liberal-democraţii „declară una şi apoi fac alta”.

Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Politică
Streleţ: vrem dreptul exclusiv de a propune premierul

„Cei de la PLDM insistau anterior asupra unui prim ministru neafiliat politic, iar acum cer ca premierul să le revină lor”, a spus cu indignare Mihai Ghimpu.

Un alt aspect care l-a deranjat pe Ghimpu este faptul că, potrivit lui, „cei de la PL privesc cum PDM şi PLDM îşi adresează reciproc întrebări de genul da sau nu”.

Concluzia lui Ghimpu după negocierile de luni este că „decizia de duminică a Consiliului Naţional Politic al PLDM nu a schimbat nimic în bine”.

Fluxul de știri
0