Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

A devenit cunoscut motivul real din care Timofti nu va demisiona

© Sputnik / Sputnik MoldovaNicolae Timofti
Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Abonare
Renato Usatîi a fost informat de Ion Păduraru că Nicolae Tomofti refuză să-şi dea demisia din considerente patriotice.

CHIŞINĂU, 14 dec – Sputnik. Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a reuşit să obţină o întrevedere la Preşedinţie. Acesta a fost primit de consilierul prezidenţial, Ion Păduraru.

După întrevederea cu Păduraru, Usatîi a declarat că a fost informat de consilierul prezidenţial că Timofti nu va demisiona.

Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Politică
Timofti „scăpat de sub control” sau coşmarul jocului de-a statul

Potrivit lui Usatîi, Ion Păduraru ar fi spus că „Nicolae Timofti nu intenţionează să demisioneze din funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, pentru că este patriot”. Demnitarul a reiterat poziţia lui Timofti că o eventuală demisie a acestuia va provoca o criză politică în ţară.

Păduraru a comentat şi datele sondajelor, despre care a vorbit luni Renato Usatîi, menţionând că Timofti are un rating prea mic pentru un preşedinte de ţară. Potrivit lui Păduraru, pe Nicolae Tomofti nu îl deranjează propriul rating, deoarece acesta nu ar fi acceptat funcţia de dragul ratingului, ci pentru că este patriot al Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0