Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Săptămâna începe cu protestate. Oamenii revoltaţi merg la Timofti

© Sputnik / Miroslav RotariРенато Усатого выпустили из зала суда
Ренато Усатого выпустили из зала суда - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanţii "Partidului Nostru" se mută luni cu protestele de la Condriţa la şediul Preşedinţiei. Vor cere în continuare demisia lui Timofti.

CHIŞINĂU, 14 dec – Sputnik. Luni, membrii şi simpatizanţii „Partidului Nostru” vor protesta în faţa Preşedinţiei. Unul dintre liderii formaţiunii, Nicolae Ţipovici, a declarat pentru Sputnik că revendicarea de bază rămâne demisia şefului statului.

Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Politică
Timofti „scăpat de sub control” sau coşmarul jocului de-a statul

Liderii, membrii şi susţinătorii „Partidului Nostru” au pichetat în noaptea de sâmbătă spre duminică reşedinţa prezidenţială de la Condriţa, unde au cerut de asemenea demisia lui Timofti.

„Luni am venit la Chişinău, în „Orăşelul libertăţii”. La ora 10.30 ne vom continua protestul la Preşedinţie. Vom cere demisia lui Timofti. Consilierii acestuia ne-au promis în repetate rânduri întâlniri cu şeful statului, dar până acum nu am primit nici un răspuns clar referitor la data şi ora când Nicolae Tomofti va primi în audienţă reprezentanţii „Partidului Nostru”, a declarat Ţipovici.

Fluxul de știri
0