Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum sunt finanţate atacurile mediatice asupra Adrianei Beţişor

© Sputnik / Мирослав РотарьAdriana Beţişor Адриана Бецишор
Adriana Beţişor Адриана Бецишор - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit Adrianei Beţişor, atacurile mediatice care o vizează sunt publicate pe unele „site-uri finanţate din bani suspecţi".

CHIŞINĂU, 10 dec – Sputnik. Procurorul Adriana Beţişor, responsabilă de dosarul penal intentat pe numele lui Vlad Filat, a reacţionat pentru prima dată la unele informaţii critice la adresa sa, apărute în presa de la Chişinău.

„S-au intensificat acuzaţiile în presă în ultima perioadă în privinţa mea. Cei care vor să facă chestia asta nu au decât să o facă. Chiar nu mă destabilizează şi nu mă tulbură sub nicio formă. Mă refer la sarcinile şi atribuţiile mele profesionale”, a declarat procurorul Beţişor.

Adriana Beţişor - Sputnik Moldova
Politică
Beţişor: Filat nu poate fi lăsat în libertate

Dânsa a mai specificat următoarele: „Pentru mine a fost ciudat faptul că, din declaraţiile unor martori, s-a atestat că din o parte din banii suspecţi sunt finanţate unele site-uri, care fac asemenea atacuri mediatice în privinţa mea”.

Referindu-se la declaraţiile ex-procurorului capitalei, Ivan Diacov, precum că dânsa nu ar avea experienţa necesară pentru gestionarea unor dosare mari de corupţie, Adriana Beţişor a declarat: „Nu vreau să comentez aceste declaraţii din considerente de vârstă şi de statut al dumnealui. Ceea ce a spus dumnealui, îl priveşte. Nu vreau să fac comentarii”, a punctat Beţişor.

Fluxul de știri
0