Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va fi dezvăluit secretul concurenților Eurovision-2016 din partea Moldovei

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimedia"Евровидение 2015" в Вене
Евровидение 2015 в Вене - Sputnik Moldova
Abonare
Grupul din Belarus Litesound va participa împreună cu interpreta din Moldova Katherine la selecția națională de desemnare a reprezentantului Moldovei la Eurovision-2016.

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. Detaliile despre participarea în comun a interpreților moldoveni și belaruși la concursul Eurovision-2016 vor fi dezvăluite la 19 decembrie, a relatat pentru Sputnik Moldova o sursă din domeniul industriei muzicale a Moldovei.

Anterior, a fost vehiculată informația că în acest an grupul belarus Litesound, care a prezentat Belarusul la Eurovision-2012 și care a ocupat în semifinale doar locul 15 din 18, va participa împreună cu interpreta din Moldova Katherine la selecția națională a reprezentantului ţării noastre la concursul de cântec "Eurovision". Tandemul va evolua cu denumirea "Katherine and Litesound". Ei intenţionează să participe la concurs cu piesa "Imagine".

Фестиваль Мейкин Азия - Sputnik Moldova
Reprezentanta Moldovei a ocupat locul I la festivalul ”Meikin Asia”

Katherine este un nume scenic nou și lumea încă nu știe cine se ascunde în spatele acestuia — un interpret cunoscut deja sau o figură nouă în estrada moldovenească. Producătorii noului proiect moldo-belarus deocamdată păstrează şi ei secretul.

Până la moment, nici un reprezentant al Belarusului nu a participat la Eurovision mai mult de o singură dată.

Concursul de cântec "Eurovision-2016" va avea loc între 10-14 mai, la Stockholm.

Fluxul de știri
0