Românii au început să studieze mai activ limba rusă

© из личного архива Габриела Антониу ЛавринчикаРумынско-русский разговорник
Румынско-русский разговорник - Sputnik Moldova
Abonare
În România a apărut în lumină ghidul de conversație român-rus, care trebuie să devină un suport excelent de studiere a limbii ruse, a comunicat pentru Sputnik Moldova autorul ghidului Gabriel Antoniu Lavrincic.

CHIȘINĂU, 8 dec — Sputnik. Recenta apariţie a celei de a doua ediții a Ghidului de conversație român-rus, elaborat de activistul public Gabriel Antoniu Lavrincic, denotă interesul locuitorilor din România față de limba rusă.

Potrivit autorului, ediția le va fi de folos acelor locuitori ai României car doresc să învețe limba rusă rapid, simplu și aplicativ.

Kentford Кентфорд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cursuri de limba rusă pentru bilingvi la centrul de presă Sputnik-Moldova

"Această lucrare lingvistică nu are analogi pe teritoriul României. În ghid sunt prezentate metode speciale inovative și rezultative de studiere a limbii ruse", a menţionat Lavrincic.

El a precizat că cunoaşte zece limbi străine și consideră limba rusă drept "cea mai viguroasă, mai puternică și mai frumoasă limbă".

"Nici o limbă din lume nu sună pentru mine atât de frumos ca limba rusă! Le recomand tuturor să studieze limba rusă! Celor care abia încep s-o înveţe, le promit că această limbă le va aduce doar satisfacție, folos și succes în orice domeniu", a subliniat Lavrincic.

Fluxul de știri
0