Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Medicii de la urgenţă au ieşit la protest din cauza şefului

© SputnikДвух пострадавших в ДТП в Румынии молдаван, которых привезли в Кишинев, сразу доставили в Больницу скорой помощи
Двух пострадавших в ДТП в Румынии молдаван, которых привезли в Кишинев, сразу доставили в Больницу скорой помощи - Sputnik Moldova
Abonare
Angajaţii de la Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă sunt nemulţumiţi de faptul că instituţia are un nou şef, numirea căruia nu a fost coordonată cu colectivul.

CHIŞINĂU, 7 dec – Sputnik. Medicii de la Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă sunt nemulţumiţi de noul director instalat în fruntea instituţiei. Aceştia au protestat luni împotriva noului manager.

Angajaţii Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă susţin că noul director s-ar arăta prea rar pe la serviciu. De asemenea, potrivit protestatarilor, Ministerul Sănătății ar fi schimbat directorul spitalului fără a cere opinia colectivului, iar candidatura noului șef al Centrului nici nu ar fi fost discutată cu medicii de acolo. Dânşii mai spun că fostul director ar foi fost concediat nemotivat.

Профессор Глеб Соловьев ведет операцию на сердце - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noi reguli privind numirea în funcţie a directorilor de spitale

La protestul organizat luni în faţa Centrului, medicii au ieşit cu pancarte pe care au scris că îşi doresc un conducător din cadrul instituţie, nu unul adus din afară.

„Respectarea drepturilor”, „Nu vrem o raţă mută”, „Vrem un conducător din colectiv, nu din afară” și „Nu distrugeți serviciul de urgență” – acestea au fost lozincile afişate de protestatari.

Medicii au mai declarat că îşi doresc un conducător „care știe problemele și neajunsurile de la Centrul Naţional Asistenţă Medicală Urgentă, nu unul care habar nu are cu ce dificultăţi se confruntă instituţia.

Fluxul de știri
0