Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Integrarea europeană a Moldovei, discutată cu reprezentantul Afganistanului

© Sputnik / Евгений ПанасенкоNatalia Gherman Наталья Герман
Natalia Gherman Наталья Герман - Sputnik Moldova
Abonare
În zilele de 3 şi 4 decembrie curent, Natalia Gherman a discutat la Belgrad cu omologii săi din unele state europene despre integrarea europeană a Republicii Moldova. Acest subiect, potrivit serviciului de presă al MAEIE, a fost discutat şi cu reprezentantul Afganistanului.

CHIŞINĂU, 5 dec – Sputnik. Şefa diplomaţiei de la Chişinău, Natalia Gherman, a avut o serie de întâlniri bilaterale cu miniştrii de externe ai unor ţări europene, precum şi cu reprezentantul Afganistanului.

Potrivit serviciului de presă al MAEIE, Natalia Gherman a avut un șir de întrevederi bilaterale cu miniştrii Afacerilor Externe ai Finlandei, României, Slovaciei și Serbiei, ministrul pentru afaceri europene al Franței, precum și cu șeful delegației Afganistanului.

Natalia Gherman şi Pavel Klimkin - Sputnik Moldova
Politică
Gherman şi Klimkin susţin formatul "5+2" şi înţelegerile de la Minsk

Sursa oficială precizează că aceste întrevederi au avut loc „în marja celei de-a 22-a reuniune a Consiliului Ministerial al Organizaţiei pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), care se desfăşoară, în perioada 3-4 decembrie, la Belgrad, Serbia”.

„În cadrul discuţiilor cu şefii delegaţiilor a fost efectuat un schimb amplu de opinii privind dinamica interacţiunii cu statele menţionate în procesul de integrare europeană a ţării noastre. O atenţie aparte a fost dedicată reglementării transnistrene”, a subliniat sursa citată.

Fluxul de știri
0