Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul Moldovei acumulează datorii

© Sputnik / Miroslav Rotaritoamna
toamna - Sputnik Moldova
Abonare
Cabinetul de Miniștri nu s-a onorat încă obligaţiunile financiare faţă de compania care a executat lucrările de construcție a unui drum de centură la Căușeni, cu lungimea de 7,5 kilometri.

CHIȘINĂU, 4 dec — Sputnik. Guvernul încă nu i-a achitat întreaga sumă de bani companiei care s-a ocupat de construcţia unui drum de centură la Căușeni. Prim-ministrul interimar, Gheorghe Brega, a declarat vineri la inaugurarea traseului că banii prevăzuți în aceste scopuri de Fondul rutier vor fi plătiți executorului în cel mai apropiat timp.

Lucratri de drum Дорожные работы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
După sănătate, şi drumarii acuză datorii ale statului de peste 550 milioane lei

Construcția drumului de centură de la Căușeni a început încă în 2009. Până în anul 2011, au fost executate lucrările prealabile de teren în sumă de 14,6 milioane de lei. Din 2013 până în 2015, deja o altă companie a finalizat construcția drumului de centură, lucrările fiind evaluate la alte 181,1 milioane de lei. Lungimea traseului este de 7,5 kilometri.

Acest drum le va permite șoferilor care se deplasează spre Odesa să aleagă o rută alternativă, fără a traversa centrul orașului Căușeni și satul Cârnățeni.

Fluxul de știri
0