Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De revelion Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău ar putea să rămână pustie

© Sputnik / Miroslav RotariВетер сдувает палатки в протестном городке
Ветер сдувает палатки в протестном городке - Sputnik Moldova
Abonare
Nu se știe cum vor reacționa protestatarii la apelul primăriei Chișinău de a strânge corturile pentru perioada sărbătorilor de iarnă, însă la momentul de față tabăra stă pe loc.

CHIȘINĂU, 4 dec — Sputnik. În acest an, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău nu se vor mai desfășura manifestările culturale legate de sărbătorile de iarnă: acolo așa și vor continua să rămână corturile pustii.

Cel puțin, acestea sunt intențiile celor care au instalat orășelul protestatarilor și care, probabil, au de gând să ducă în continuare o existență paralelă. Dar în cele peste trei luni de când acest „bivuac" se află în fața Guvernului, numărul corturilor s-a redus considerabil.

Палатки - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vântul şi ploaia pun sub semnul întrebării prezenţa corturilor în PMAN

În același timp, primăria capitalei s-a adresat prin intermediul mass-media către puținii protestatari rămași în PMAN cu un apel direct de a-și strânge măcar temporar corturile pentru ca cetățenii să aibă posibilitatea să se bucure de sărbătorile de iarnă. Dar până în prezent nu a venit niciun răspuns de la organizatorii protestelor non-stop. După cum se vede, axioma „Tăcerea-i de aur" nu se prea potrivește în cazul dat.

Fluxul de știri
0