Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vântul şi ploaia pun sub semnul întrebării prezenţa corturilor în PMAN

© Sputnik / Николай КостыркинПалатки
Палатки - Sputnik Moldova
Abonare
Furtuna și ploaia au smuls și au împrăștiat în toate părțile corturile protestatarilor Platformei DA instalate în fața Guvernului țării.

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. Ploaia cu grindină şi vântul puternic care s-a abătut asupra capitalei a pus sub semnul întrebării existența de mai departe a orășelului de corturi instalat de Platforma DA în fața Guvernului RM.

Corturi, Platforma DA, Greva foametei - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Foamete în PMAN sau o interpretare lingvistică a protestelor de la Chişinău

Marți, puținele corturi care mai rămăseseră au fost spulberate de stihia dezlănțuită. Câteva persoane, probabil longevivii orășelului, încercau din răsputeri să le prindă și să le fixeze la loc, însă ploaia și vântul le zădărniceau eforturile.

În afară de aceasta, rafalele puternice au împrăștiat pe carosabil și au sfărâmat polistirenul care era folosit pentru izolarea termică a corturilor. Acest lucru a creat mari dificultăți, dar din fericire de scurtă durată, pentru circulația transportului.

Dimineaţa zilei de miercuri s-a arătat frumoasă. Deocamdată, nu se ştie dacă acesta va fi un stimulent pentru reanimarea rămășițelor orășelului protestatarilor din centrul capitalei.

Fluxul de știri
0