Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tinere din Moldova, racolate pentru bordelurile din Spania

© IGPpenitenciar тюрма
penitenciar тюрма - Sputnik Moldova
Abonare
Doi cetăţeni străini racolau tinere din Moldova pentru a fi angajate în calitate de dame de companie în bordelurile din Spania.

CHIŞINĂU, 30 nov – Sputnik. Doi cetăţeni străini au fost arestaţi preventiv la Chişinău pe un termen de 30 de zile, fiind suspectați de trafic de persoane. Potrivit poliţiei, cei doi străini racolau tinere din Moldova pentru a fi angajate în calitate de dame de companie în bordelurile din Spania. 

Ministerul Afacerilor Interne al RM - Sputnik Moldova
Societate
Două grupări de proxeneţi şi traficanţi, anihilate de poliţişti în RM

Angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane a Inspectoratului Național de Investigații au stabilit că suspecții acționau de comun acord cu o tânără din raionul Soroca.

Suspecții au încercat să racoleze o adolescentă de 17 ani din raionul Râșcani pentru practicarea prostituției într-un club de noapte din Spania. Pentru serviciile prestate, copila trebuia să primească 300 de euro pentru fiecare oră. Tânăra a refuzat să plece în Spania, chiar înainte de a trece hotarul cu România. Aceasta a reuşit să evadeze din automobilul suspecților.

Suspecții  au fost reţinut pe o stradă din capitală în timp ce se deplasau cu un automobil de model „Mercedes”.

Ca urmare a perchiziției, în automobilul și apartamentul închiriat de suspecți, polițiștii au  găsit lucruri personale de-ale victimei.

Conform legislației, persoanele culpabile de traficul de ființe umane se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 ani.

 


Fluxul de știri
0