Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi ce primărie din Moldova le oferă nevoiaşilor lemne gratis

© orhei.mdLemne de foc repartizate nevoiaşilor de către primăria Orhei
Lemne de foc repartizate nevoiaşilor de către primăria Orhei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Fiecare familie va primi din partea Primăriei, drept ajutor social, câte un metru cub de lemne. Acestea sunt distribuite zilnic, la depozitul Î.M. „Servicii comunal-locative” Orhei.

CHIŞINĂU, 26 noiembrie – Sputnik. Primăria Orhei informează că a început distribuirea gratuită a lemnelor pentru  familiile social vulnerabile din oraş. În total vor fi satisfăcute peste 150 de cereri parvenite de la orăşenii nevoiai, a anunţat serviciul de presă al primăriei.

Acest ajutor este binevenit în prag de iarnă, susţin orheienii.

Orhei, magazine sociale - Sputnik Moldova
Societate
Patru magazine sociale la Orhei. Cine sunt beneficiarii

„Fiecare familie va primi din partea Primăriei, drept ajutor social, câte un metru cub de lemne. Acestea sunt distribuite zilnic, la depozitul Î.M. „Servicii comunal-locative” Orhei”, a anunţat sursa, care menţionează că deja mai mult de 70 de familii au primit lemnele solicitate.

Potrivit aceleiaşi surse, până în prezent au fost depuse peste 550 de cereri de solicitare a lemnelor. Acestea sunt examinate de o comisie specială, iar prioritate au cererile parvenite de la familiile cu cele mai mici venituri.

„Este de menţionat că numărul solicitărilor de lemne pentru încălzire, satisfăcute de Primăria Orhei a crescut considerabil. Mai exact, de la 30 în sezonul trecut, la peste 150 în sezonul actual”, a precizat sursa.

Fluxul de știri
0