Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Patru magazine sociale la Orhei. Cine sunt beneficiarii

© orhei.mdOrhei, magazine sociale
Orhei, magazine sociale - Sputnik Moldova
Abonare
Cumpărătorii sunt deserviți în baza cardurilor sociale, care au fost eliberate anterior. În total, circa 5500 orheieni au primit astfel de carduri.

CHIŞINĂU, 13 noiembrie – Sputnik. Vineri la Orhei au fost deschise patru magazine sociale, în care sunt deserviţi pensionarii, invalizii şi veteranii, care pot cumpăra produse alimentare şi mărfuri de uz casnic la preţuri mai mici cu 7-20 la sută decât în alte unităţi comerciale. Despre aceasta a anunţat serviciul de presă al Primăriei Orhei.

Sursa a subliniat că magazinele respective vor fi deschise zilnic, inclusiv în zilele de odihnă, între orele 9.00 şi 18.00, cu întrerupere la pauza de masă între orele 13.00 —14.00.

Orhei, spaţii verzi - Sputnik Moldova
Societate
Primăria Orhei îngrijeşte spaţiile verzi chiar şi în perioada rece a anului

„Magazinele sociale sunt destinate orăşenilor, care fac parte din categoriile social-vulnerabile: pensionari, invalizi de gr. I, II, III, veterani ai conflictelor armate. Cumpărătorii sunt deserviți în baza cardurilor sociale, care au fost eliberate anterior. În total, circa 5500 orheieni au primit astfel de carduri. Modalitatea de deservire este urmatoarea: la casă cumpărătorul prezintă cardul social care este scanat pentru a-i confirma validitatea după care își poate achita cumpărăturile.

Deschiderea magazinelor sociale face parte din programul de administrare a Orheiului, propus de către primarul Ilan Șor la începutul mandatului său”, a precizat sursa.

Magazinele sociale din Orhei sunt deschise în diferite sectoare ale oraşului şi anume:

Centru – str. Negruzzi 12/3,

Slobodca – str. 31 august 176,

Bucuria – str. Unirii 144,

Lupoaica – str. Cupcea 12/3.

 

Fluxul de știri
0