Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Preşedintele CEC, pe muchie de cuţit

© SputnikIurie Ciocan Юрие Чокан
Iurie Ciocan Юрие Чокан - Sputnik Moldova
Abonare
Fracţiunea PCRM a propus joi introducerea pe ordinea de zi a Parlamentului a unui proiect de hotărâre ce prevede eliberarea din funcţia de membru al CEC a lui Iurie Ciocan.

CHIŞINĂU, 26 nov – Sputnik. Fracţiunea parlamentară a PCRM cere demisia lui Iurie Ciocan din funcţia de membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC). 

Iurie Ciocan - Sputnik Moldova
Politică
Ciocan a iniţiat deputaţii în "teoria gândului pur"

„Am avut audieri ce ţin de activitatea CEC. Aceste audieri nu s-au terminat regulamentar, nu a fost elaborat un proiect de hotărâre a Parlamentului”, a declarat deputatul PCRM Anatolie Zagorodnâi.

Deputatul a propus să fie introdus pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Legislativului un proiect de hotărâre care prevede demisia lui Iurie Ciocan din funcţia de membru al Comisiei Electorale Centrale. Prezenta hotărâre urmează să intre în vigoare la data adoptării.

Proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi a Legislativului. Acesta a fost susţinut doar de 39 de deputaţi din fracţiunile PCRM şi PSRM.

Fluxul de știri
0