Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ciocan a iniţiat deputaţii în "teoria gândului pur"

© Photo : Privesc.euIurie Ciocan
Iurie Ciocan - Sputnik Moldova
Abonare
Atunci când un gând se naşte pe limbă, dar nu în creier, este vorba despre "teoria gândului pur". Cel puţin asta au aflat deputaţii de la preşedintele CEC, Iurie Ciocan.

CHIŞINĂU, 19 noiembrie – Sputnik. Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, a găsit de cuviinţă să apere în faţa deputaţilor activitatea instituţiei pe care o conduce printr-o modalitate mai specială. Acesta a făcut apel la ştiinţă.

Iurie Ciocan - Sputnik Moldova
Politică
Ciocan despre "vizele de reşedinţă electorale": culegem ce am semănat

Fiind deranjat de întrebările unor deputaţi socialişti, care au acuzat CEC de lipsă de reacţie adecvată la unele sesizări legate de fraude electorale, Ciocan a spus, pentru început, că cei care au formulat întrebarea nu au dreptate.

Dar aşa cum socialiştii au insistat, Iurie Ciocan i-a îndemnat pentru început „să dea dovadă de responsabilitate”, după care a dat o apreciere „ştiinţifică”, în opinia lui, insistenţelor socialiştilor.

„Aceasta este teoria gândului pur – când ideea se naşte pe limbă, dar nu în creier”, astfel a explicat Ciocan insistenţa deranjantă a unor deputaţi de la PSRM asupra încălcărilor, despre care Ciocan afirmă cu tărie că nu au existat.

Fluxul de știri
0