Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Copilotul avionului Su-24 a fost salvat şi adus la baza aviatică

Abonare
Trupele speciale au încheiat cu succes operaţia de salvare a copilotului bombardierului Su-24 al Forţelor Aeriene a FR. Este viu şi sănătos, a raportat generalul de armată Serghei Şoigu.

CHIŞINĂU, 25 nov – Sputnik. Trupele speciale ruse şi siriene au încheiat cu succes operaţia de salvare a copilotului bombardierului Su-24 al Forţelor Aeriene a FR, doborât marţi în Siria, comunică miercuri RIA Novosti, cu referire la spusele şefului departamentului militar, generalul de armată Serghei Şoigu.

бомбардировщик Су-24 - Sputnik Moldova
Accidente
SU-24 a fost doborât deasupra Siriei de o rachetă a Forţelor Armate ale Turciei

„Operaţiunea s-a încheiat cu succes. Copilotul a fost adus la baza noastră. Este viu şi sănătos”, a declarat el la şedinţa colegiului Ministerului Apărării.

Ministrul a menţionat că operaţiunea specială a durat 12 ore şi le-a mulţumit tuturor celor care „c riscuri enorme, au muncit întreaga noapte”. „La 03.40, ei au încheiat această muncă”, a adăugat Şoigu.

„I-am raportat despre încheierea operaţiunii comandantului suprem (preşedintelui Vladimir Putin). El a transmis cuvinte de mulţumire tuturor celor care au participat la această acţiune”, a mai spus ministrul.

Fluxul de știri
0