Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liberal-democraţii apreciază cu umor propunerea democraţilor

© Sputnik / Miroslav RotariDeputații Parlamentului RM
Deputații Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PLDM Maria Ciobanu nu susţine ideea democraţilor prin care aceştia sunt gata să-şi asume funcţia de premier şi să-l înainteze la acest post pe Vladimir Plahotniuc.

CHIŞINĂU, 24 nov – Sputnik. Deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu speră că preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a glumit atunci când a spus că democraţii sunt gata să-şi asume responsabilitatea viitoarei guvernări şi nu a exclus că partidul ar putea să-l susţină pe Vladimir Plahotniuc la funcţia de prim-ministru. 

Vlad Plahotniuc - Sputnik Moldova
Politică
De ce anume Plahotniuc ar putea fi prim-ministru

„Domnule Diacov, sper să fie o glumă răsuflată”, s-a adresat Ciobanu către democrat prin intermediul reţelelor de socializare.

„Fiindcă există atâtea pretenţii faţă de PD, lasă PD-ul să-şi asume funcţia de premier şi PD-ul va răspunde şi pentru atmosfera din interiorul alianţei, şi pentru politica economică şi socială, şi pentru situaţia din mediul de afaceri, şi pentru cursul european şi pentru relaţiile cu partenerii externi”, a declarat preşedintele de onoare al democraţilor în cadrul unei emiisuni la un post privat de televiziune.

Dumitru Diacov a precizat că decizia va fi luată de PD în cadrul unei şedinţe de partid pe parcursul zilei de marţi.

Marţi, la ora 13.00, liderul PD Marian Lupu convoacă un briefing. Tema conferinţei de presă nu a fost anunţată. 

Fluxul de știri
0