Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Plahotniuc – Prim-ministru. Diacov: Sturza a lansat ideea

© privesc.euDumitru Diacov
Dumitru Diacov - Sputnik Moldova
Abonare
„Chiar Ion Sturza a lansat această idee. Iar el nu poate fi suspectat de simpatii faţă de Plahotniuc”, a subliniat Diacov.

CHIŞINĂU, 24 noiembrie – Sputnik. Dumitru Diacov, fondatorul şi preşedintele de onoare al PDM, susţine că formaţiunea pe care o reprezintă este gata să-şi asume conducerea Guvernului. Acesta nu exclude că Vladimir Plahotniuc va fi viitorul prim-ministru.

Vlad Plahotniuc - Sputnik Moldova
Politică
Cineva vrea să-l „readucă" pe Plahotniuc în Parlament

„Partidul Democrat este gata să-şi asume funcţia de premier şi responsabilitatea pentru atmosfera din interiorul alianţei, pentru politica economică şi socială, pentru atmosfera din business, pentru parcursul european şi pentru relaţiile cu partenerii externi”, a spus Diacov luni seara la ProTV.

Acesta a sugerat că nu este exclus faptul că fostul prim-vicepreşedinte al PDM, Vlad Plahotniuc, ar putea fi candidatura democraţilor la şefia Guvernului.

„Chiar Ion Sturza a lansat această idee. Iar el nu poate fi suspectat de simpatii faţă de Plahotniuc”, a subliniat Diacov.

Politicianul a ţinut să precizeze că subiectul respectiv urmează să fie discutat în cadrul partidului, iar despre decizia luată va fi informată societatea.

Fluxul de știri
0