Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sputnik va colabora cu mass-media din Cambodgia

© Sputnik / Alexei DanichevПавильон информационного агентства Sputnik перед открытием Петербургского международного экономического форума 2015
Павильон информационного агентства Sputnik перед открытием Петербургского международного экономического форума 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Relațiile de parteneriat sunt stabilite cu cea mai mare agenție de știri din țară și cu Radioul naţional

CHIȘINĂU, 24 nov — serviciul de presă Sputnik. Agenția internațională de știri și radio Sputnik a semnat un contract de colaborare cu cea mai mare agenție de știri din Cambodgia "Campucia press" și un Memorandum de colaborare cu radioul național al Cambodgiei. Ceremonia solemnă de semnare a avut loc în cadrul vizitei lui Dmitri Medvedev, şeful guvernului FR, în Cambodgia.

Pavel Andreev, redactor principal al agenţiei Sputnik, a menţionat: "Semnarea acordului cu agenția de știri a Cambodgiei, "Campucia press", va consolida aspectele de parteneriat și va contura proiecte comune, inclusiv intenția de a dezvolta schimbul informațional. Noi planificăm să realizăm proiecte cu radioul național al Cambodgiei, care să sprijine abordarea obiectivă și profesională în mijloacele mass-media".

Работа Международного пресс-центра саммитов БРИКС и ШОС - Sputnik Moldova
Rusia
Sputnik a semnat un memorandum de colaborare cu mass-media din țările BRICS

Directorul general al agenției de știri din Cambodgia (AȘC), doamna Nimul Socmom: " Pentru noi e o mare onoare să începem colaborarea cu AIȘ "Rossia segodnea" și cu agenția de știri Sputnik. Acordul și înțelegerile privind colaborarea, ce ține de schimbul informațional între agențiile noastre, sunt bazate pe Memorandumul de colaborare, care a fost încheiat între AȘC și AIȘ "Rossia segodnea" anul trecut. Eu cred ferm că acesta va contribui la aprofundarea în continuare și la avansarea relațiilor de prietenie existente privind colaborarea dintre Rusia și Cambodgia, și în special la creșterea înțelegerii reciproce între popoarele țărilor noastre".

Agenția de știri a Cambodgiei (Agence Kampuchea Presse) (AKP) este compania principală de știri din Cambodgia. Site-ul AKP transmite în limbile khmeră,  engleză și franceză. Ea reflectă știri naționale și internaționale, publică materiale analitice, dispune de propria bancă de imagini.

Radio național din Cambodgia, compania de radio a  Regatului Cambodgia, emite pe câteva lungimi de undă, în limba khmeră, iar oficiul principal se află la Pnom-Penh. Radioul transmite știri naționale și internaționale.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0