Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

„Replica” lui Ghimpu la acuzaţiile lui Socor: nu-s acasă

© Sputnik / Мирослав РотарьГимпу Шалару Ghimpu Salaru
Гимпу Шалару Ghimpu Salaru - Sputnik Moldova
Abonare
După nenumărate tentative, Ghimpu a răspuns la telefon, însă a făcut o declaraţie exterem de sumară.

CHIŞINĂU, 21 noiembrie – Sputnik. Corespondenţii Sputnik au încercat în repetate rânduri să afle opinia liderului liberalilor, Mihai Ghimpu, despre declaraţiile analistului politic, Vladimir Socor, care susţine că preşedintele PL nu este omul europenilor şi că ar mai fi şi misogin.

Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Politică
Socor: Ghimpu nu este omul europenilor, este un misogin

După nenumărate tentative, Ghimpu a răspuns la telefon, însă a făcut o declaraţie exterem de sumară:

„Cine-i?”, a întrebat el. Fiind solicitat să comenteze declaraţiile lui Socor, Ghimpu, fără să asculte întrebarea până la capăt, a tăiat-o scurt: „nu sunt acasă, nu pot vorbi”.

Amintim că analistul Vladimir Socor a declarat că Ghimpu nu este omul europenilor. „El este un om de altă cultură. Este misogin”, a spus analistul.

Totodată, Socor a adus critici dure atât comportamentului politicienilor proeuropeni de la Chişinău, cât şi demnitarilor europeni care, potrivit analistului, ar fi creat în mod artificial ideea de "poveste de succes" a parcursului european al Republicii Moldova.

 

Fluxul de știri
0