Avionul care zbura din Varșovia spre Egipt a aterizat din cauza alertei cu bombă

© Sputnik / Anton Denisov / Accesați arhiva multimediaПрезентация самолета Airbus А330-300 ОАО "Владивосток Авиа" в аэропорту "Внуково"
Презентация самолета Airbus А330-300 ОАО Владивосток Авиа в аэропорту Внуково - Sputnik Moldova
Abonare
Aeronava zbura din Varșovia spre stațiunea balneară Hurghada din Egipt. Căpitanul de bord a solicitat aterizarea forțată pe teritoriul Bulgariei, întată ce a aflat de pericol.

CHIȘINĂU, 19 nov — Sputnik. Aeronava care zbura din Polonia spre Egipt a aterizat forțat pe aeroportul Burgas din Bulgaria, după ce s-a anunțat că la bord a fost plasată o bombă. Pasagerii au fost evacuați, transmite RIA Novosti cu referire la compania bulgară Nova TV.

Aeronava zbura din Varșovia spre stațiunea balneară Hurghada din Egipt. Căpitanul de bord, a solicitat aterizarea forțată pe teritoriul Bulgariei, îndată ce a fost informat despre pericol. Avionul a aterizat cu succes, iar pasagerii au fost evacuați.

Место крушения российского самолета Airbus A321 в Египте - Sputnik Moldova
Rusia
SFS: Сatastrofa aviatică din peninsula Sinai este un act terorist

„Semnalul cu privire la bombă a parvenit de la un pasager de 64 de ani care este deja interogat de organele abilitate", transmite postul TV.

Autoritățile locale au instituit un regim antiterorist, aeroportul Burgas fiind încercuit de poliție.

Aeronava Airbus A321 a companiei „Kogalâmavia", care la 31 octombrie efectua zborul Sharm-el-Sheikh (Egipt) — Sankt Petersburg, s-a prăbușit în Sinai. La bord se aflau 217 pasageri și 7 membri ai echipajului. Toți și-au pierdut viața. Aceasta a fost cea mai mare tragedie din toată istoria aviației ruse și sovietice. Marți, 17 noiembrie, Aleksandr Bortnikov, șeful Serviciului Federal de Securitate al FR, a declarat că prăbușirea avionului a fost provocată de un act terorist.

Fluxul de știri
0