Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SFS: Сatastrofa aviatică din peninsula Sinai este un act terorist

© Sputnik / Максим Григорьев/ТАСС/POOL / Accesați arhiva multimediaМесто крушения российского самолета Airbus A321 в Египте
Место крушения российского самолета Airbus A321 в Египте - Sputnik Moldova
Abonare
Putem afirma cu siguranţă că este vorba de un act terorist, a declarat şeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

CHIŞINĂU, 17 nov – Sputnik. Prăbuşirea avionului A321, care s-a produs în spaţiul aerian deasupra peninsulei Sinai şi în care şi-au pierdut viaţa peste 220 de persoane, a fost provocată de un act terorist, a declarat şeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (SFS), Aleksandr Bortnikov, potrivit RIA Novosti.

Cea mai gravă catastrofă aeriană din istoria aviaţiei ruse şi sovietice a avut loc pe data de 31 octombrie: aeronava Airbus-321 a companiei “Kogalîmavia”, care efectua un zbor de la Sharm el-Sheikh spre Sankt-Petersburg, s-a dezintegrat în aer, deasupra  peninsulei  Sinai. La bord se aflau 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului. Nu au existat supravieţuitori.

„Putem afirma fără echivoc că este un act terorist”, a declarat Bortnikov în cadrul şedinţei privind rezultatele investigării cauzelor prăbuşirii avionului rusesc, care s-a desfăşurat la Kremlin, sub preşedinţia preşedintelui FR, Vladimir Putin.

Fluxul de știri
0