Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SFS: Сatastrofa aviatică din peninsula Sinai este un act terorist

© Sputnik / Максим Григорьев/ТАСС/POOL / Trecere la banca de fotografiiМесто крушения российского самолета Airbus A321 в Египте
Место крушения российского самолета Airbus A321 в Египте - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Putem afirma cu siguranţă că este vorba de un act terorist, a declarat şeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei.

CHIŞINĂU, 17 nov – Sputnik. Prăbuşirea avionului A321, care s-a produs în spaţiul aerian deasupra peninsulei Sinai şi în care şi-au pierdut viaţa peste 220 de persoane, a fost provocată de un act terorist, a declarat şeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (SFS), Aleksandr Bortnikov, potrivit RIA Novosti.

Cea mai gravă catastrofă aeriană din istoria aviaţiei ruse şi sovietice a avut loc pe data de 31 octombrie: aeronava Airbus-321 a companiei “Kogalîmavia”, care efectua un zbor de la Sharm el-Sheikh spre Sankt-Petersburg, s-a dezintegrat în aer, deasupra  peninsulei  Sinai. La bord se aflau 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului. Nu au existat supravieţuitori.

„Putem afirma fără echivoc că este un act terorist”, a declarat Bortnikov în cadrul şedinţei privind rezultatele investigării cauzelor prăbuşirii avionului rusesc, care s-a desfăşurat la Kremlin, sub preşedinţia preşedintelui FR, Vladimir Putin.

Fluxul de știri
0