Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu: Streleţ se alătură viziunii lui Dodon

© photo://facebook.com/dodon.igorВалерий Стрелец и Игорь Додон
Валерий Стрелец и Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Democratul Andrian Candu a declarat că nu se teme de demisie şi a invitat PLDM să-i ceară demisia conform Regulamentului Parlamentului.

CHIŞINĂU, 18 nov – Sputnik. Se parte că Valeriu Streleţ se alătură viziunii lui Dodon şi PSRM privind demisia preşedintelui Parlamentului. Aşa a comentat la întoarcerea de la Bruxelles spicherul Andrian Candu una din condiţiile PLDM de a se aşeza la masa de dialog cu privire la crearea unei noi coaliţii de guvernare cu PD, PL şi deputaţii din grupul Leancă. 

Valeriu Streleț Валерий Стрелец - Sputnik Moldova
Politică
Liberal-democraţii dictează trei condiţii

„Îl încurajez să o facă aşa cum cere Regulamentul Parlamentului”, a declarat Candu.

„În situaţia în care voi fi demis de Parlament, nu voi reacţiona atât de emotiv şi supărat şi nu voi pune interesele personale înaintea celor ale statului”, a continuat democratul.

Candu s-a arătat sigur că „se vor găsi compromisuri astfel ca în cel mai apropiat timp să avem un guvern şi reformele să continue”.

„Este inacceptabil să pui condiţii fără să vii să discuţi”, a declarat Candu. Acesta a solicitat repetat PLDM să accepte invitaţia PD, PL şi grupului Leancă la dialog cu privire la crearea unei noi alianţe de guvernare. 

 

Fluxul de știri
0