Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Cinci persoane arestate în urma operaţiunii poliţiei franceze

Abonare
Miercuri dimineaţa, poliţia franceză a întreprins o operaţiune specială la Saint Denis, periferia nordică a Parisului, unde într-un apartament s-a ascuns un grup de presupuşi terorişti.

CHIŞUNĂU, 18 nov – Sputnik. Cinci persoane au fost arestate în cadrul operaţiunii speciale a poliţiei la periferia pariziană Saint Denis. A fost confirmată lichidarea teroristei kamikaze, iar un alt terorist a reuşit să se facă nevăzut, informează RIA Novosti, cu referire la France Presse.

„Identitatea acestora nu a fost stabilită deocamdată”, a declarat procurorul capitalei franceze, François Molins.
Potrivit informaţiilor oferite de Procuratură, trei persoane au fost reţinute nemijlocit în apartamentul vizat, care a şi fost ţinta principală a poliţiei.

Alţi doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi în apropiere.

Ситуация в Париже после серии терактов - Sputnik Moldova
O femeie kamikaze s-a aruncat în aer la Paris

Anterior se anunţase despre reţinerea a trei persoane suspectate de terorism, dar şi despre lichidarea a doi sau trei dintre aceştia.

Miercuri dimineaţa trupele speciale ale poliţiei franceze au lansat o operaţiune la Saint-Denis, o periferie a Parisului, fiind vizat un apartament în care s-a ascuns un grup de presupuşi terorişti, implicaţi în atentatele teroriste de la 13 noiembrie. Există o mare probabilitate că acolo ar fi şi Abdelhamid Abaaoud, suspectat de organizarea atacurilor de vinerea trecută.

Instituţiile de învăţământ din Saint Denis au fost închise în legătură cu declanşarea operaţiunii speciale.

Fluxul de știri
0