Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O femeie kamikaze s-a aruncat în aer la Paris

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaСитуация в Париже после серии терактов
Ситуация в Париже после серии терактов - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia franceză a declanşat miercuri dimineaţa o operaţiune antiteroristă într-o periferie a Parisului, unde se ascundea un grup de presupuşi terorişti. Până la moment, câţiva dintre aceştia au fost lichidaţi.

CHIŞINĂU, 18 nov – Sputnik. O femeie kamikaze care purta o vestă cu explozibil s-a aruncat în aer în timpul operaţiunii speciale lansate de poliţie la periferia de nord a Parisului. Apartamentul în care s-au blocat teroriştii se găseşte în apropierea Stade de France, unul dintre obiectivele vizate de atentatele teroriste de vinerea trecută, informează RIA Novosti, cu referire la France Presse.

Miercuri dimineaţa trupele speciale ale poliţiei franceze au declanşat o operaţiune la Saint-Denis, o periferie a Parisului, fiind vizat un apartament în care s-a ascuns un grup de presupuşi terorişti, implicaţi în atentatele teroriste de la 13 noiembrie. Există o mare probabilitate că acolo ar fi şi Abdelhamid Abaaoud, suspectat de organizarea atacurilor de vinerea trecută.

Anterior, s-a anunţat despre reţinerea, apoi despre lichidare a doi sau trei terorişti.

Sursele anunţă că în timpul operaţiunii au fost răniţi şi trei poliţişti.

Fluxul de știri
0