Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Leancă: n-am dosare. Ne ocupăm cu găinării

© today.mdIurie Leancă
Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Abonare
Iurie Leancă a declarat că a cerut informaţii de la structurile MAI şi de la CNA, iar acestea l-ar fi informat că numele său nu figurează în nici un dosar. Politicianul a calificat drept găinării informaţiile despre faptul că ar fi şantajabil.

CHIŞINĂU, 18 noiembrie – Sputnik. Marţi, Iurie Leancă le-a dat o replică celor care susţin că liderul PPEM ar fi şantajabil şi că pe numele lui ar fi deschise mai multe dosare.

Iurie Leancă a declarat că a cerut informaţii de la structurile MAI şi de la CNA, iar acestea l-ar fi informat că numele său nu figurează în nici un dosar.

Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Politică
Leancă, după vizita la Berlin: a murit speranţa

„Am cerut informaţii de la două instituţii conduse de oameni de la două partide diferite şi ambele au confirmat că nu am calitatea de învinuit în nici un dosar”, a declarat fostul premier.

Totodată, acesta a ţinut să le mulţumească celor care scriu despre dosarele lui „pentru grija ce i-o poartă”.

„Oamenii să judece cine-i vinovat şi cine nu. Cine în 2015 a dus ţara la dezastru în doar câteva luni? Am ajuns ţinta atacurilor după ce a fost publicat sondajul IRI”, a spus Leancă.

El a mai declarat că „în loc să valorificăm oportunităţile şi deschiderea pe care o mai manifestă Uniunea Europeană faţă de Republica Moldova, noi ne ocupăm cu găinării”.

„Noi venim cu soluţii de sistem şi propunem să uităm de frustrări. Mai avem o oportunitate, pentru că orice criză este şi o oportunitate”, a conchis Leancă.

Fluxul de știri
0