Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Leancă, după vizita la Berlin: a murit speranţa

© privesc.euIurie Leancă
Iurie Leancă - Sputnik Moldova
Abonare
Leancă susţine că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în 2015 în republica Moldova este faptul că „a dispărut speranţa”.

CHIŞINĂU, 17 noiembrie – Sputnik. Iurie Leancă a declarat marţi că în 2015 în Republica Moldova a dispărut speranţa, iar de vină ar fi cei care au răspuns până în prezent de actul guvernării. El a lansat şi un îndemn mai special pentru PLDM.

Leancă susţine că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în 2015 în republica Moldova este faptul că „a dispărut speranţa”.

Iurie Leancă Юрие Лянкэ - Sputnik Moldova
Politică
De ce Leancă este la Berlin, când la Chişinău se fac tocmeli pentru noul guvern?

„Trebuie să redăm speranţa cetăţenilor noştri şi încrederea partenerilor noştri externi”, a declarat Leancă. Acesta a mai spus că PPEM propune să fie abandonate frustrările şi să se vină cu soluţii de depăşire a crizei.

Referindu-se la PLDM, Leancă a spus că fără acest partid nu va fi posibilă formarea unei alianţe de guvernare. Totodată, el afirmă că înţelege frustrările liberal-democraţilor şi le propune o soluţie de revenire la negocieri:

„Nimeni nu-i împiedică pe cei de la PLDM să vină ei cu iniţiativa”, a spus Leancă.

Acesta şi-a avertizat colegii pro-europeni să ţină cont de faptul că deocamdată partenerii occidentali mai au încredere în Republica Moldova.

Fluxul de știri
0