Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Studentul înjunghiat la Iaşi şi-a revenit şi a vorbit despre mobilul crimei

Abonare
Studentul care a scăpat cu viaţă după ce a fost înjunghiat de un coleg de-al său de facultate, le-a declarat anchetatorilor că mobilul crimei a fost jaful.

CHIŞINĂU, 16 nov – Sputnik. Studentul înjunghiat de colegul său într-o cameră de cămin din complexul studențesc Târgșor Copou din Iași şi-a revenit și a vorbit pentru prima oară după tragedia care s-a soldat cu decesul unui alt tânăr, potrivit ziuanews.ro.

Cu acceptul medicilor, Casian Harpă a dat duminică declaraţii ample anchetatorilor şi a dezvăluit, în premieră, mobilul crimei. Oricât ar părea de uluitor, acesta a fost jaful: câteva zeci de lei, un laptop şi alte bunuri cu valoare infimă. Agresorul, un împătimit maladiv al jocurilor de noroc, se pare că rămăsese în pană de bani şi cotrobăia în noapte cu disperare după orice putea fi valorificat rapid.

Города мира. Вроцлав - Sputnik Moldova
Tânărul din Moldova, ucis la Iaşi, a fost omorât în timp ce dormea

Potrivit declaraţiilor date de tânăr în faţa procurorilor, Aurelian Giosan a venit în timpul somnului şi l-a atacat atât pe el, cât şi pe colegul său care nu a mai putut fi salvat, Victor Nour.

Tânărul din Republica Moldova care a fost ucis în dimineaţa zilei de 9 noiembrie într-un cămin din Iaşi, România era din Chişinău şi îşi făcea studiile în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi. Potrivit poliţiei ieşene, agresorul i-a aplicat acestuia 40 de lovituri de cuţit.

Fluxul de știri
0