Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

MAEIE: verificăm dacă printre victimele de la Paris sunt și moldoveni

© Sputnik / Evghenii PanasencoМинистерство иностранных дел и европейской интеграции
Министерство иностранных дел и европейской интеграции - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada Republicii Moldova la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile necesare pe lângă autorităţile franceze pentru a afla dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni moldoveni.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău informează că, în legătură cu atacurile care au avut loc în seara zilei de 13 noiembrie în capitala Franţei, soldate cu numeroase victime, Ambasada Republicii Moldova la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile necesare pe lângă autorităţile franceze pentru a afla dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni moldoveni. În prezent, verificările sunt în curs.

Ситуация в Париже после серии терактов - Sputnik Moldova
Masacru la Paris. Franţa îşi închide frontierele şi instituie stare de urgenţă

De asemenea, MAEIE informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Franceze că președintele François Hollande a decretat stare de urgență pe întreg teritoriul Franței și închiderea frontierelor, iar Prefectura de poliție Paris recomandă ca în următoarele ore să se evite orice ieșire din domiciliu.

MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni aflați în regiunea pariziană să respecte avertismentele de siguranță transmise de autoritățile franceze, iar în caz de dificultate să contacteze:

Ambasada Republicii Moldova la Paris:

Tel.: +33 140 67 11 20

Email: paris@mfa.md.

 

Fluxul de știri
0