Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Călătoria cu troleibuzul în capitală s-ar putea scumpi

© Sputnik / Евгений ПанасенкоОстановка
Остановка - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
RTEC ar putea solicita Consiliului Municipal Chişinău majorarea tarifului la călătoria cu troleibuzul în urma deciziei de majorare a tarifelor la electricitate.

CHIŞINĂU, 13 nov – Sputnik. Tarifele la călătoria cu troleibuzul în Chişinău ar putea creşte în urma majorării tarifelor la energia electrică. Directorul regiei Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci, a declarat pentru Sputnik că o decizie în acest sens urmează să fie luată de Primăria capitalei. 

Лампы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Din 9 noiembrie, plătim tarife majorate la electricitate

„Primăria ia decizia în acest sens. Am trimis un demers Primăriei Chişinău în care am explicat ce situaţie se va crea după majorarea tarifelor la electricitate. Ce decizie va lua Primăria nu este clar, ori ne va aloca surse suplimentare, ori vor lua decizia de a majora tarifele la călătorie”, a declarat Morgoci. 

Potrivit lui Morgoci, majorarea tarifelor la electricitate va afecta RTEC. „A fost o lovitură sub centură. Nu ştiu cum se va derula mai departe starea de lucruri la regie”, a declarat Morgoci. 

Acesta a comunicat agenţiei Sputnic că acum este prematur să se anunţe cu câte procente se vor majora tarifele la călătoria cu troleibuzul în capitală. „Trebuie să facem calcule, să analizăm. Avem mult de lucru”, a declarat şeful de la RTEC.

La 9 noiembrie, au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică. 


Fluxul de știri
0