Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Avocat: Filat abia aşteaptă să înceapă judecata

© privesc.euIgor Popa
Igor Popa - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Popa a precizat că starea de sănătate a lui Filat este relativ bună, dar clientul său este gata să lupte până la capăt şi abia aşteaptă să vină în faţa judecăţii.

CHIŞINĂU, 11 noiembrie – Sputnik. Igor Popa, avocatul lui Vlad Filat, susţine că instanţa de judecată ar trebui să-l elibereze din arest pe clientul său, deoarece nu există o bănuială rezonabilă că politicianul ar putea să comită noi infracţiuni, să influenţeze ancheta sau martorii.

Judecătoria Buiucani urmează să se pronunţe miercuri în legătură cu prelungirea termenului de arest în izolator a lui Vlad Filat.

Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost respinsă recuzarea înaintată de apărarea lui Filat

Igor Popa a mai precizat că starea de sănătate a lui Filat este relativ bună, dar clientul său este gata să lupte până la capăt şi abia aşteaptă să vină în faţa judecăţii.

Popa a explicat şi motivul pentru care Vlad Filat nu a venit miercuri la judecată: „este dreptul dumnealui de a refuza să se prezinte în faţa instanţei de judecată”, a spus avocatul.

Fluxul de știri
0