Bilanţ tragic: numărul victimelor incendiului de la București a ajuns la 50

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
În noaptea spre miercuri, într-un spital din Marea Britanie a mai decedat un tânăr, care tocmai a împlinit 19 ani. Iar cu câteva ore mai devreme, la Liverpool, a decedat o tânără de 18 ani.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Numărul victimelor incendiului care s-a produs în noaptea de 30 spre 31 octombrie în clubul de noapte Colectiv de la București, a crescut până la 50 de persoane, comunică miercuri mass-media din România.

Potrivit surselor, în noaptea spre miercuri, în spitalul Chelmsford din Marea Britanie a decedat un tânăr, Vlăduț Roberto Andi, exact în ziua în care a împlinit 19 ani.

СПУТНИК_Жители Бухареста вышли на акцию протеста из-за пожара в клубе - Sputnik Moldova
Video
Incendiul de la clubul "Colectiv" i-a scos pe bucureşteni la proteste

Cu câteva ore mai devreme, într-o clinică din Liverpool, s-a stins o tânără de 18 ani, Elena Nițu.

Este vorba de doi dintre cei nouă răniţi aflaţi în stare gravă, care au fost transportați pentru tratament în Marea Britanie.

Cauza incendiului din clubul de noapte Colectiv, care s-a produs în noaptea spre 31 octombrie, a fost focurile de artificii lansate în local în timpul evoluţiei unei trupe rock local. În momentul tragediei, în club se aflau peste 400 de persoane. În primele ore ale tragediei au decedat 27 de oameni, iar aproximativ 200 au avut de suferit, fiind transportați la spitale.

 

Fluxul de știri
0