Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: următorul premier va fi un kamikaze

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În opinia lui Dodon, indiferent de configuraţia viitoarei majorităţi parlamentare, aceasta nu va aduce cu sine nimic bun.

CHIŞINĂU, 11 noiembrie – Sputnik. Următorul guvern va rezista doar câteva luni, maximum până în primăvară, iar cel care va accepta să fie prim-ministru va fi un kamikaze. O declaraţie în acest sens a făcut miercuri liderul socialiştilor, Igor Dodon.

În opinia lui Dodon indiferent de configuraţia viitoarei majorităţi parlamentare, aceasta nu va aduce cu sine nimic bun.

Guvernul Republicii Moldova Правительство РМ - Sputnik Moldova
Politică
Declaraţie şocantă: următorul guvern va cădea până la 8 martie

„Unica soluţie este să mergem la alegeri parlamentare anticipate. Poporul să ne judece”, a declarat liderul PSRM.

Dodon a mai spus că îşi doreşte să obţină majoritatea parlamentară împreună cu „Partidul Nostru”.

Referindu-se la unele conflicte între cele două formaţiuni, despre care a scris presa, Igor Dodon a afirmat: „suntem foarte diferiţi, dar avem nevoie de parteneri. Am dorit sincer să fim parteneri cu comuniştii, dar nu ai cu cine, s-au vândut oligarhilor”.

Liderul socialiştilor a specificat că îşi doreşte să formeze împreună cu partidul condus de Renato Usatîi o guvernare de centru-stânga, care va face reforme adevărate şi va fi una social-orientată.

Fluxul de știri
0