Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trupul neînsufleţit al tânărului ucis la Iaşi va fi adus marţi la Chişinău

Abonare
Părinţii studentului din Moldova ucis luni la Iaşi s-au deplasat marţi spre România cu o maşină a unei Agenţii private de servicii funerare din Chişinău.

CHIŞINĂU, 10 nov – Sputnik. Trupul neînsufleţit al tânărului Victor Nour, ucis luni dimineaţă în căminul Universităţii Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, România, va fi adus în această seară acasă, la Chişinău.

Părinţii acestuia s-au deplasat marţi la Iaşi cu o maşină a unei Agenţii private de servicii funerare din Chişinău. Trupul tânărului de 19 ani a fost luat de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Victor Nour era student în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor la Universitatea „Al. Ioan Cuza” din Iaşi. Tânărul a fost ucis luni dimineaţa de un coleg de-al său de la facultate, cu care locuia în aceiaşi cameră de cămin.

Agresorul a fost reţinut în dimineaţa zilei de marţi de poliţiştii români în casa părinţilor săi din Roman şi a fost escortat la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Iaşi pentru audieri. 

universitatea alexandru ioan cuza iasi - Sputnik Moldova
Universitatea din Iaşi vine cu precizări despre moartea tânărului din Moldova

Împreună cu Victor Nour a avut de suferit încă un coleg de-al său de cameră în vârstă de 20 de ani. Acesta este internat la un spital din Iaşi în stare extrem de gravă.

Motivele crimei deocamdată nu sunt clare. Agresorul Aurelian Giosan s-a întors luni dimineaţă în cămin după o noapte petrecută într-un club. Potrivit procurorilor, Giosan a luat un cuţit şi şi-a atacat cei doi colegi de cameră în timp ce aceştia dormeau. Victor a fost ucis cu 40 de lovituri de cuţit în spate. Celălalt coleg, un tânăr de 20 de ani din judeţul Neamţ, a fost grav rănit. Acesta a fost înjunghiat de 12 ori. După ce i-a înjunghiat, agresorul a dat foc camerei şi a părăsit căminul.

Giosan a fost reținut astăzi de procurorii ieşeni pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat.

Tânărul Victor Nour a absolvit Liceul „George Meniuc” din Chişinău. A mers la facultate la Iaşi, la 1 octombrie 2015, iar la 9 noiembrie a fost ucis de un coleg din camera de cămin. 

Fluxul de știri
0