Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reşetnicov are impresia că Timofti nu prea ştie ce vrea

© privesc.euArtur Reţetnicov şi Violeta Ivanov
Artur Reţetnicov şi Violeta Ivanov - Sputnik Moldova
Abonare
„Rolul preşedintelui este să consolideze societatea, nu să împartă oamenii în ai voştri şi ai noştri, dar şi să pună umărul la cristalizarea unui guvern profesionist, ce va lucra în interesul Republicii Moldova”, a declarat Artur Reşetnicov.

CHIŞINĂU, 9 noiembrie – Sputnik. Deputatul Artur Reşetnicov a menţionat că mesajul pe care preprezentanţii PCRM i l-au transmis şefului statului la consultările pentru desemnarea candidatului la funcţia de Prim-ministru este că preşedintele ţării are datoria să unească societatea, dar nu să împartă cetăţenii Republicii Moldova în ai noştri şi ai voştri.

Totodată, Reşetnicov a sugerat că Timofti lasă impresia că nu prea ştie ce vrea să facă.

Marian Lupu - Sputnik Moldova
Politică
Lupu: sunt sunat de deputaţi care se cer în alianţă

„Noi trebuie să consolidăm cetăţenii în scopul dezvoltării Republicii Moldova. Noi am propus să fie format un guvern care va face faţă provocărilor ce stau în faţa noastră. Rolul preşedintelui este să consolideze societatea, dar şi să pună umărul la cristalizarea unui guvern profesionist, ce va lucra în interesul Republicii Moldova”, a mai declarat Artur Reşetnicov.

Reprezentantul PCRM a mai spus că „doar atunci când sunt probleme mari, toţi aleargă la Partidul Comuniştilor” după soluţii.

Artur Reşetnicov a atenţionat că „ţara intră în iarnă”, iar deputaţii şi preşedintele „trebuie să înţeleagă ce se întâmplă şi să facă tot ce le stă în putere pentru scoaterea ţării din criză”.

Fluxul de știri
0