Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rezilierea contractului de concesiune a Aeroportului Chişinău, neîntemeiată

© privesc.euVladimir Ceborati, ministrul Justiţiei
Vladimir Ceborati, ministrul Justiţiei - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit ministrului justiţiei, până la ora actuală concesionarul a investit în infrastructura aeroportului mai mult de 46 de milioane de euro, iar restanţele existente sunt minore.

CHIŞINĂU, 9 noiembrie – Sputnik. Ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, a declarat luni că nu există nici un temei juridic pentru a fi iniţiată rezilierea sau rezoluţiunea contractului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău companiei Avia Invest.

aeroport аэропорт - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Nemții au început producerea betonului pe teritoriul aeroportului din Chișinău

Demnitarul a menţionat că până la ora actuală concesionarul a investit în infrastructura aeroportului mai mult de 46 milioane de euro, iar restanţele existente sunt minore.

„Un şir de componente încă nu sunt date în exploatare şi lucrările de construcţie mai durează. Există o perioadă de remediere, în care concesionarul are datoria să-şi onoreze obligaţiunile asumate, în termenii contractuali. La moment, temeiuri legale şi contractuale pentru declararea nulităţii contractului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău nu sunt”, a punctat ministrul Justiţiei.

Fluxul de știri
0