Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La Bucureşti, mai puţini protestatari şi revendicări mai radicale

© hotnews.roProteste la Bucureşti, 3 noiembrie 2015
Proteste la Bucureşti, 3 noiembrie 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
La Bucureşti se împarte foi volante, prin care i se cere preşedintelui declanşarea unui referendum cu 3 puncte, primul fiind desfiinţarea tuturor partidelor politice şi scoaterea lor în afara legii.

CHIŞINĂU, 6 noiembrie – Sputnik. Numărul protestatarilor din centrul Bucureştiului scade, în timp ce revendicările din piaţă devin tot mai radicale.

Vineri seara în centrul capitalei române s-au adunat mai puţin de 2 mii de oameni. Aceştia încearcă să-i determine şi pe alţii să li se alăture, scandând „Dacă vă pasă, ieşiţi din casă”.

Dacian Cioloş - Sputnik Moldova
Politică
Viitorul premier al României, un comisar european?

Portalul hotnews.ro notează că „printre manifestanţi se împarte foi format A4, prin care i se cere preşedintelui declanşarea unui referendum cu 3 puncte, primul fiind desfiinţarea tuturor partidelor politice şi scoaterea lor în afara legii”.

Este de remarcat faptul că manifestaţiile antiguvernamentale din România se desfăşoară inclusiv sub lozinci prin care este atacată Biserica Ortodoxă Română (BOR) şi clerul acesteia. Unii protestatari care au afişat la manifestaţii obiecte de cult ortodox au fost huiduiţi de grupuri de protestatari furioşi.

Fluxul de știri
0