Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lucinschi, emoţionat: îmi cer scuze, târziu ne-am trezit

© tribuna.mdChiril Lucinschi
Chiril Lucinschi - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PLDM, Chiril Lucinschi, anunţă trecerea în opoziţie a formaţiunii al cărei exponent este. Politicianul le cere iertare cetăţenilor dezamăgiţi şi crede că plecarea în opoziţie e unicul pas corect din ultimii ani.

CHIŞINĂU, 5 noiembrie – Sputnik. Deputatul liberal-democrat, Chiril Lucinschi, anunţă pe Facebook trecerea PLDM în opoziţie.

Lucinschi susţine că regretă că gestul e făcut prea târziu şi îl califică drept singurul corect din ultimii ani.

Liberal-democratul şi-a cerut iertare de la susţinătorii PLDM. Iată textul integral al mesajului lui Chiril Lucinschi:

Андпиан Канду - Sputnik Moldova
Politică
Candu critică mofturile PLDM-ului, dar vrea să-i „seducă” deputaţii

„Astăzi am luat decizia de a trece în opoziţie. Unii spun că e unica corectă din ultimii ani. Şi eu cred că este una corectă. Corectă faţă de oamenii care sunt trataţi de clasa politică ca nişte sclavi, faţă de ţară cât este capturată, faţă de partenerii de dezvoltare care sunt deja foarte pesimişti faţă de viitorul Republicii Moldova în spaţiul european, faţă de tineretul nostru care nu mai vede posibilitatea de a-şi croi viaţa la noi acasă, faţă de bătrânii noştri care deja demult nu mai cred şi nu se aşteaptă la nimic bun de la ţara lor. Şi încă ceva, regret foarte mult că aşa târziu ne-am trezit la viaţă. Regret şi îmi cer scuze faţă de toţi cei care ne-au crezut şi cred îîn continuare.”

Fluxul de știri
0