Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: susținerea conaționalilor din străinătate trebuie debirocratizată

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaRussian President Vladimir Putin
Russian President Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
”Pentru ca reacția la problemele și întrebările pe care le puneți să fie cât mai rapidă, cât mai rezultativă, această reacție trebuie să fie omenească”, a declarat Vladimir Putin, președintele FR, în timpul celui de-al cincilea Congres Internațional al conaționalilor stabiliţi peste hotare.

 

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Susținerea conaționalilor noştri aflaţi în afara ţării trebuie să fie mai eficientă și mai puțin birocratizată, a declarat președintele FR Vladimir Putin la cel de-al cincilea Congres Internațional al conaționalilor stabiliţi peste hotare.

Vladimir Putin during an interview to ARD TV channel - Sputnik Moldova
Putin, pentru a 3-a oară consecutiv omul anului în viziunea Forbes,

”Susținerea multilaterală a conaționalilor a fost și rămâne pentru noi una din priorități, un spațiu pentru eforturile coroborate ale statului și organizațiilor obștești. Vom face totul ca această muncă să fie eficientă și mai puțin birocratizată, pentru ca toate dorințile, propunerile și inițiativele conaționalilor noştri să fie luate în considerare, iar reacția la problemele și întrebările iscate să fie cât mai rapidă, cât mai rezultativă, adică, această reacție să fie una omenească”, a declarat Putin.

Potrivit lui, anume de o asemenea abordare se ghidează comisia parlamentară pentru afacerile conaționalilor de peste hotare, MAE, Rossotrudnicestvo și alte departamente, iar pentru consolidarea de mai departe a interacţiunii cu conaționalii a fost elaborat un program special pentru anii 2015-2017.

 

Fluxul de știri
0