Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Urecheanu a vorbit despre „TIUNING” în Parlament

© privesc.euSerafim Urecheanu
Serafim Urecheanu - Sputnik Moldova
Abonare
Urecheanu nu le-a explicat deputaţilor dacă s-a referit la twinning sau dacă a avut în vedere un alt proiect, necunoscut deocamdată opiniei publice, care ar purta anume denumirea de „Program Tuning”.

CHIŞINĂU, 5 noiembrie – Sputnik. Preşedintele Curţii de Conturi, Serafim Urecheanu, vorbind joi în Parlament despre sporirea eficienţei instituţiei pe care o conduce, s-a referit şi la Programul „Tiuning”. Demnitarul a utilizat termenul "tiuning" pentru a menţiona procese pozitive la instituţia respectivă.

Specialiştii în domeniu subliniază că Urecheanu ar fi avut în vedere Proiectul Twinning „Consolidarea și întărirea auditului public extern în Republica Moldova”.

Gheorghe Duca Valeriu Munteanu Serafim Urecheanu - Sputnik Moldova
Politică
Urecheanu, chemat la raport în Parlament. Deputaţii decid dacă îl demit sau nu

Urecheanu nu le-a explicat deputaţilor dacă tocmai la acest proiect s-a referit sau dacă a avut în vedere un alt proiect, necunoscut deocamdată opiniei publice, care ar purta anume denumirea de „Program Tuning”.

Nici deputaţii din Parlament nu i-au solicitat lui Urecheanu să explice esenţa „Programului Tuning”

Fluxul de știri
0