Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Românii nu glumesc. "E doar începutul", declară manifestanţii

© hotnews.roProteste la Bucureşti, 3 noiembrie 2015
Proteste la Bucureşti, 3 noiembrie 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
„E bine pentru o seară-test. E abia începutul”, declară protestatarii din centrul Bucureştiului.

CHIŞINĂU, 4 noiembrie – Sputnik. Protestatarii din centrul Bucureştiului susţin că manifestaţia de marţi seara este numai începutul. Presa română notează că la evenimentul din seara de 3 noiembrie au participat circa 25 de mii de oameni. Au fost înregistrate altercaţii ale manifestanţilor cu forţele de ordine.

Protestele de la Bucureşti au avut loc în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv, mai notează presa de la Bucureşti. Evenimentul a fost organizat prin intermediul reţelelor de socializare. În doar câteva ore, organizatorii au reuşit să scoată zeci de oameni în Piaţa Universităţii.

București proteste anti Piedone Бухарест протесты против Пьедоне (примар 4-го сектора) - Sputnik Moldova
La Bucureşti au căzut capete

Protestatarii cer demisii. În scandările lor aceştia îi vizează pe premierul Victor Ponta, pe ministrul de Interne de la Bucureşti şi pe primarul sectorului patru, Cristian Popescu Piedone.

La această oră, pe străzile din centru Bucureştiului a fost reluată circulaţia transportului. Dar în Piaţa Universităţii mai rămân cel puţin o mie de manifestanţi.

„Mulţi spun ca sunt impresionaţi ca au ieşit atât de mulţi intr-o prima seara. „E bine pentru o seară test. E abia începutul”, declară protestatarii” – citaţi de hotnews.ro.

Potrivit organizatorilor, acţiunile de protest ar urma să culmineze pe data de 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Fluxul de știri
0