Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PD este gata să coalizeze cu PCRM

© privesc.euAndrian Candu
Andrian Candu - Sputnik Moldova
Abonare
Comuniştii, în opinia lui Candu, sunt bineveniţi într-o coaliţie de guvernare, dacă vor cădea de acord să sprijine în mod practic integrarea europeană a Republicii Moldova.

CHIŞINĂU, 3 noiembrie – Sputnik. Discuţia cu reprezentanţii PCRM a fost foarte constructivă, a declarat marţi spicherul Andrian Candu.

Potrivit lui Candu, a avut loc, deocamdată, un schimb de opinii despre situaţia socială, politică şi economică a ţării. A fost discutată şi problema alegerii Preşedintelui în luna martie a anului viitor. Comuniştii au fost informaţi cum stau lucrurile cu discuţiile privind formarea unei coaliţii proeuropene.

Mihai Ghimpu Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Ghimpu îşi dă cu părerea în privinţa viitorului premier

Comuniştii, în opinia lui Candu, sunt bineveniţi într-o coaliţie de guvernare, dacă vor cădea de acord să sprijine în modul practic integrarea europeană a Republicii Moldova şi punerea în practică a acordului de asociere.

Cât despre PLDM, Candu a spus că aceştia nu vor fi aşteptaţi prea mult şi că dacă vor tot continua să se afle în şedinţe, majoritatea va fi creată şi fără ei.

„PD este gata să coalizeze cu PCRM dacă aceştia vor pune umărul la continuarea parcursuli european al Republicii Moldova”, a subliniat Candu.

Fluxul de știri
0