Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

MAEIE: femeile din Dubăsari care au decedat în Egipt nu erau cetățene ale RM

© Sputnik / Evghenii PanasencoМинистерство иностранных дел и европейской интеграции
Министерство иностранных дел и европейской интеграции - Sputnik Moldova
Abonare
În avionul care s-a prăbușit sâmbătă în Egipt nu erau cetățeni ai RM, ni s-a comunicat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al RM.

 

CHIȘINĂU, 3 noi – Sputnik. Două locuitoare din Dubăsari, care se aflau la bordul avionului Airbus A 321, prăbușit în Egipt, nu sunt cetățene ale RM, au comunicat marți pentru agenția Sputnik reprezentanţii MAEIE al RM.

Сотрудники МЧС РФ собирали материалы для следствия на месте крушения A321 - Sputnik Moldova
Ipoteze contradictorii privind catastrofa aviatică din Egipt

”Ministerul nu dispune de date că la bordul avionului Airbus A321 s-ar fi aflat cetățeni ai RM. Locuitoarele din Dubăsari, despre care au apărut informații pe internet, nu figurează în registrul cetățenilor Republicii Moldova”, precizează MAEIE.

Marți, în mass-media a apărut informația despre două localnice din orașul Dubăsari (aflat pe teritoriul nerecunoscutei republici nistrene), care au decedat în catastrofa aviatică din Egipt. Numele lor este Tatiana Dementici și Daria Dementici (nepoata primei).

Avionul A321, care efectua zborul Sharm el-Shekh – Sank — Petesburg, s-a prăbușit sâmbătă dimineața în centrul peninsulei Sinai (Egipt). La bord se aflau 217 pasageri și șapte membri ai echipajului.

 

Fluxul de știri
0